Нашият автопарк

Тук може да изберете подходящата кола за вас

fiesta

Ford Fiesta

Ford Fiesta е малък автомобил със красив и модерен дизайн, подходящ както за градско, така и за извънградско шофиране. Малките й размери я правят лесна за паркиране в натоварени градски условия. Едно от основните предимства на Ford Fiesta 2018 са найните малки размери, но в същото време пъргав двигател, който разполага с мощност от 100 к.с. Колата има добро ускорение, благодарение на олекотеното си купе и компактни размери. Ford Fiesta има 5 врати (вкл. тази на багажника), а купето е достатъчно просторно, за да превозва до 5-ма пътника. Оборудването включва климатик, стерео система, ел. стъкла, ел. огледала, GPS навигация и др.
Гориво: Бензин

От 40 на ден. Пълно описание
focus

Ford Focus

Ford Focus 2018 е красив съвременен автомобил с множество екстри. Чудесен избор за кола под наем от компактния клас. Освен множеството екстри, икономичен двигател, компактни размери, автомобилът има широко купе и просторен багажник. Сред основните преимущества на Ford Focus са компактните размери, без това да е за сметка на просторното купе и багажника. Оборудван е с последно поколение бензинов двигател, който предлага оптимална мощност при нисък разход на гориво. Ford Focus има 5 врати (вкл. тази на багажника) и удобно за пътниците купе. Разполага с най-важните и модерни екстри, необходими на съвременния човек.
Гориво: Бензин

От 45 на ден. Пълно описание
passat

VW Passat

Новият VW Passat комби с автоматични скорости е със забележителна визия и много изчистени форми. Можете да го използвате, за пътуване с Вашето семейство или приятели - чудесен избор за кола под наем. Разполага пъргав двигател с мощност 140 к.с. Багажникът е с отлични размери - минимален обем от 603 л. Автомобилът е много комфортен и предпочитан за извънградски пътувания. Разполага с вградена GPS навигация, камера при паркиране на заден ход, климатроник и много други екстри, а автоматичната скоростна кутия прави управлението му лесно и приятно. Пътниците ще усетят колко приятно се пътува с този автомобил. Чудесен е за 4-ма и дори 5-ма пътници.
Гориво: Дизел

От 95 на ден. Пълно описание

Абонирайте се за нашити новини и актуални промоции.

Абонирай се тук
touareg

VW Touareg

VW Touareg има привлекателен, класически дизайн. Оборудван е с 3-литров дизелов двигател и 204 к.с. Максималната скорост, която може да достигне по магистрала е 206 км/ч, ускорение 0-100 км/ч за 9,0 с. Той има среден разход на гориво от 7,4 л/100 км. VW Touareg е чудесен избор за кола под наем с автоматична скоростна кутия и вградена GPS навигация. VW Touareg е от клас SUV, и е подходящ за до 5 пътника. Багажника е достатъчно голям, за да събере няколко големи куфара. Четириколесната задвижваща система осигурява мощност към четирите колела и помага при всякакъв тип терени. Новите технологии, който са внедрени в него позволяват комфортно и интуитивно шофиране.
Гориво: Дизел

От 115 на ден. Пълно описание
vesro

Toyota Verso

Toyota Verso е компактен 7-местен семеен ван, който предлага стил и удобство при вашето пътуване и може лесно да се трансформира в зависимост от броя на пътнците и обема на багажа. Toyota Verso е чудесен избор за кола под наем с ръчна скоростна кутия.
Toyota Verso прави впечатление с модерния си дизайн, своята надеждност и икономичност (4,5 л/100 км). Много удобен при по-продължителни пътувания, Toyota Verso осигурява комфорт и удоволствие от пътуването. Автомобила предлага съвременни технологии като: управление на мултимедията от волана, USB/AUX/CD, климатик, LED светлини и много други.
Гориво: Дизел

От 87 на ден. Пълно описание
yaris

Toyota Yaris Hybrid

Toyota Yaris Hybrid e един от най-харесваните градски автомобили. Хибридният двигател осигурява уникално нисък разход на гориво. Toyota Yaris Hybrid комбинира в себе си уникално нисък разход на гориво, ниски нива на вредни емисии и висока надеждност. Красивата визия и модерен интериор в комбицания с автоматична скоростна кутия, го правят перфектната кола под наем за Вашето пътуване. Yaris Hybrid е с 5 врати и място за до 5-ма пътника. С двигател 1,5 л и мощност от 100 к.с, той има смесен разход от само 3,3 л/ 100 км. Разполага с всички необходими екстри - климатик, серво усилвател, ел. стъкла и други. Автоматичната скоростна кутия прави ускорението напълно неусетно и много приятно.
Гориво: Бензин

От 56 на ден. Пълно описание

Нашите офиси

Офис Варна

image

Офис София

image

Офис Бургас

image

Контакти

Или се свържете с нас чрез контактната форма