Породи кучета

Перфектни за всеки дом


Дратхаар

С въвеждане в употреба на ловната пушка след 1750 г. германците се започнали да развиват и създават такива ловни породи кучета, които да намират по-широко приложение в лова. През 1882 г. е регистриран клуб „Германски щихелхаар“, през 1887 г. холандецът Корталс регистрира клуб „Грифон“.

180 Details

Ши тцу

Повечето кучета от породата са дружелюбни (или поне учтиви) с непознати, въпреки че все пак трябва да се работи за социализирането на животното и изграждането на доверие към хората и другите животни, които може да срещне. Ши Тцу са също така миролюбиво настроени към другите домашни любимци.

100 Details

Далматин

Aĸo ce зaнимaвaтe c бягaнe или джoгинг - тoвa e пoдxoдящo ĸyчe зa Bac. Идeлнaтa cpeдa зa eдин Дaлмaтинeц e тoплият ĸлимaт c пpocтpaнcтвo зa тичaнe. Дa ce oтглeждa тoвa ĸyчe в aпapтaмeнт, няĸoи cмятaт зa лyдocт. Πopoдaтa нe e мнoгo пoдxoдящa зa ceмeйcтвa c мaлĸи дeцa въпреки че все пак трябва да се работи.

125 Details

Ако искате да следите нашите предложения, последвайте ни!

Абонирай се

Породи котки

Идеални за хора, които имат проблеми с нервите.


Шотланска котка

Отличителен белег на шотландската клепоуха котка са нейните малки и плътно прилепнали уши, с които се затваря ушната мида. Краищата на ушите са закръглени. Средната по размери шотландска клепоуха котка е с масивно набито тяло. Главата е закръглена, с добре оформени мустаци, а вратът е къс.

80 Details

Персиска котка

Персийската котка е порода дългокосмести домашни котки произхождащи от Древна Персия, дн. Иран. В Европа започват да се отглеждат от 16 – 17 в. първоначално в Италия. Особен интерес предизвикват в Англия, където от 19 в. се извършват най-сериозните селекции по отношение на тази порода.

100 Details

Сиамска котка

Сиамска котка Сиамската котка е порода домашна котка. Тя е една от първите точно разпознати породи ориенталски котки. Точният произход на породата е неизвестен, но се смята, че произхожда от югоизточна Азия, както и че е потомък на свещени котки в храмовете в Сиам (днес Тайланд). [1]

125 Details

Аксесоари за кучета

image

Аксесоари за котки

image

Храна за животни

image